Hanneke van Waterschoot-Karremans

Mw. H. van Waterschoot-Karremans

In 2011 ben ik begonnen als stagiaire bij Praktijk Van Waterschoot. Na het afronden van mijn studie pedagogische wetenschappen in 2012 ben ik als orthopedagoog werkzaam binnen Praktijk Van Waterschoot. 

Bij Praktijk van Waterschoot houd ik mij bezig met behandelingen en diagnostiek bij kinderen met leer- en/of gedragsproblemen.

In het jaar 2012 ben ik afgestudeerd als orthopedagoge aan de Universiteit van Utrecht. Voorafgaand aan deze studie heb ik de opleiding Onderwijsassistent, Pabo en de HBO-Master Special Educational Needs afgerond. Tijdens deze studie en de praktijkervaring die ik heb opgedaan, kwam ik er al snel achter dat ik affiniteit heb met kinderen die speciale zorg behoeven. Dit is voor mij een reden geweest om verder te studeren. Als orthopedagoge vind ik het een uitdaging om kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling op de juiste manier verder te kunnen helpen. Tevens vind ik het belangrijk om de ouders bij de ontwikkeling van hun kind te betrekken en op de hulpvragen van de ouders en het kind in te kunnen spelen. Hierdoor is het voor mij een grote uitdaging om binnen Praktijk Van Waterschoot werkzaam te zijn.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Hanneke@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers