Charissa Quinten

Mw. C,  Quinten

Sinds 2018 ben ik als kinder- en jeugdpsycholoog werkzaam bij Praktijk Van Waterschoot. Ik ben afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener (2008) en psycholoog (2018), met als specialisatie kind- en jeugd. Voordat ik bij Praktijk Van Waterschoot kwam werken, heb ik bijna 11 jaar als pedagogisch behandelaar gewerkt met jonge kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Daarnaast heb ik 6 jaar in de jeugdzorg gewerkt.

Binnen de praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met behandeling en onderzoek van kinderen en jongeren met gedragsproblematiek. Ouderbegeleiding hoort ook bij mijn takenpakket. Daarnaast geef ik samen met een collega groepstraining voor ouders, waarin psycho-educatie over AD(H)D wordt gegeven. 

Na jaren als pedagoog in de zorg te hebben gewerkt, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik mij laten bijscholen tot psycholoog.  In mijn huidige functie kan ik het geleerde uit de opleiding en mijn werkervaring goed gebruiken en toepassen. Bij Praktijk Van Waterschoot heb ik te maken met een diverse doelgroep, wat het werk afwisselend houdt.

Ik ben werkzaam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Mijn email adres is charissa.quinten@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers