Michelle Niemeijer

Mw. M.  Niemeijer

In 2016 ben ik begonnen als stagiaire bij Praktijk Van Waterschoot. Na het behalen van mijn masterdiploma orthopedagogiek, ben ik sinds 2017 werkzaam als orthopedagoog.

Als orthopedagoog verricht ik psychologisch onderzoek en bied ik behandeling aan kinderen en jongeren met ontwikkelings- of gedragsproblemen.

De ontwikkeling en opvoeding van kinderen heeft mij altijd al geïnteresseerd. Ieder kind is uniek, ieder kind heeft andere behoeftes en een andere achtergrond. Dit maakt het werken met kinderen zo gevarieerd en, in mijn ogen, ontzettend leuk. Tijdens mijn opleiding pedagogiek heb ik ervaring opgedaan met het werken met kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Na het afronden van deze studie was ik op zoek naar nog meer kennis en verdieping, waardoor ik de master orthopedagogiek ben gaan volgen. In mijn werk vind ik het belangrijk om de sterke kanten van het kind te benadrukken en af te stemmen op de individuele behoeftes van ieder kind. Het uiteindelijke doel hierbij is om het kind en zijn/haar systeem dusdanig te ondersteunen, dat zij uiteindelijk zelf weer verder kunnen. 

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn email adres is Michelle.Niemeijer@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers