Marion Antens

Mw. M.  Antens

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam binnen Praktijk van Waterschoot als verpleegkundig specialist. 

Als verpleegkundig specialist  volg ik de cliënt nadat er een medicamenteus traject is opgestart door de psychiater voor problematiek passend bij ADHD/ADD. Mijn inzet richt zich op het bijhouden van de effecten en bijwerkingen van medicatie en zo nodig het aanpassen van de medicatie. 

Na het afronden van mijn HBO-V werk ik al geruime tijd in de Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar. Naast mijn werk als jeugdverpleegkundige ben ik ook opgeleid als videohometrainer en interventie-verpleegkundige Stevig Ouderschap. Verder ben ik opgeleid als KIES coach. Ook heb ik een afgeronde opleiding Rouw- en Verliesbegeleiding gevolgd. Het werken met  ouders en hun jonge kinderen geeft mij veel voldoening. Iedere ouder en kind zijn uniek en dit maakt mijn werk afwisselend.  Echter ben ik altijd op zoek naar meer verdieping en om die reden ben ik in 2013 gestart met de opleiding tot verpleegkundig specialist en deze opleiding heb ik in 2015 afgerond.

Het unieke van de functie verpleegkundig specialist is de combinatie van de verpleegkundige achtergrond, gecombineerd met medische kennis. Naast mijn werk bij Praktijk Van Waterschoot ben ik ook werkzaam bij de GGD West-Brabant als verpleegkundig specialist voor de Jeugdgezondheidszorg 0-19 jaar  De ervaring die ik hier op doe kan ik goed inzetten bij Praktijk Van Waterschoot. 

Mijn werkdag is vrijdag.

Mijn email adres is: Marion.Antens@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers