Joline Martens

Mw. J.  Martens

Sinds 2015 ben ik werkzaam als orthopedagoog binnen de praktijk. Eerst heb ik stage gelopen op de locatie in Goes. Na het behalen van mijn diploma in 2016 kreeg ik een mooie kans om aan de slag te gaan in Breda. 

Als orthopedagoog verricht ik psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Daarnaast geef ik ook behandeling aan kinderen om ze meer inzicht te geven in hun eigen gedachten en gevoelens. Sinds kort kom ik ook bij gezinnen thuis om begeleiding te geven. Samen met ouders en kinderen kijk ik naar wat goed gaat in de thuissituatie en zorgen we er samen voor dat de transfer van de praktijk naar thuis goed verloopt. 

Elk kind uniek, ieder kind heeft een andere achtergrond en elk kind is van nature oprecht. Dit is voor mij de reden waarom het werken met kinderen mij zo aanspreekt. Het is zeer gevarieerd. Kinderen zitten vaak vol met enthousiasme, kunnen onvoorspelbaar zijn maar ook spontaan. Tijdens mijn vooropleiding pedagogiek heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk. Deze ervaring heeft mij erg veel kennis opgeleverd. Daarna ben ik de master orthopedagogiek gaan volgen, omdat ik op zoek was naar nog meer kennis en verdieping. Door deze opleiding kan ik gespecialiseerde hulp bieden aan kinderen en hun systeem en een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. 

Ik ben werkzaam op woensdag en donderdag.

Mijn email adres is Joline.Martens@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers