Mike de Vet

Dhr. M.D.J.O. de Vet

In januari 2009 ben ik afgestudeerd als psycholoog, richting geestelijke gezondheid volwassenen en ouderen. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie (PAAZ), ouderensector en derdelijns revalidatiesector. In september 2016 ben ik begonnen bij Praktijk Van Waterschoot als PioG (psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog), waarna ik bij de praktijk ben blijven werken als GZ-psycholoog.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het doen van intakes, uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek en het behandelen van volwassenen en ouderen. U kunt bij mij terecht wanneer er bijvoorbeeld sprake is van (of een vermoeden is van) vastlopen door ADHD-klachten, een autismespectrumstoornis, stemmingsproblemen, of angstklachten. Sinds ik de EMDR opleiding heb gevolgd behandel ik ook trauma gerelateerde klachten.

Een behandeling is bij mij geslaagd wanneer de cliënt aangeeft dat zijn/haar kwaliteit van leven is verbeterd. Wat hiervoor nodig is, is voor iedereen verschillend. Zo heeft de één behoefte aan meer inzicht, terwijl de ander vooral oplossingsgericht en praktisch aan de slag wil. Samen bepalen we welke weg we inslaan.

Wat bepaalt waarom we doen wat we doen en waarom loopt de ene persoon vast in zijn/haar leven, terwijl de ander fluitend door het leven lijkt te lopen? Dit soort vragen hebben mij altijd geïnteresseerd, maar nog interessanter vind ik de vraag “wat kun je zelf doen om ook wat vaker fluitend je leven te leiden, in plaats van lijden”.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn emailadres is Mike.deVet@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers