Annemieke van Duijn

Mw. A. van Duijn

Mijn naam is Annemieke van Duijn en ik werk sinds 2014 als systeemtherapeut bij Praktijk van Waterschoot. In mijn loopbaan in de hulpverlening heb ik onder andere gewerkt in orthopedagogische settings, op Medische Kinderdagverblijven, bij de GGZ op de dagbehandeling en ambulant. Ik heb drie kinderen en woon met mijn partner in Breda.

Een gezin goed laten functioneren vergt de nodige organisatie en aandacht,  en soms loopt het niet zoals ouders zouden willen. Bij echtscheidingen spelen bovendien vaak dingen als loyaliteit, rouw en oud zeer nog een rol en kan het moeilijk zijn om samen ouders te blijven nadat het partnerschap is gestopt. Ook zogenaamd nieuw samengestelde gezinnen zetten ouders vaak voor moeilijke vraagstukken.  Samen met ouders kijk en denk ik mee, soms komen de kinderen mee en zoeken we naar mogelijkheden zodat de kinderen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. 

Daarnaast doe ik partner- en relatietherapie bij koppels die met vragen zitten over hun relatie; liefde is een werkwoord , het gaat allemaal niet vanzelf, maar wat kan je eraan doen om te zorgen dat je samen happy bent?

Alle medewerkers