Stephanie van der Hooft

Mw. S. van der Hooft

Sinds 2012 ben ik werkzaam als orthopedagoge bij Praktijk Van Waterschoot.

In 2009 ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en na deze opleiding heb ik de MASTER SEN, remedial teacher succesvol afgerond. Vervolgens ben ik de studie Pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht gaan volgen, met als resultaat dat ik in 2012 ben afgestudeerd als orthopedagoge. Tijdens mijn opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen.  

Binnen Praktijk Van Waterschoot geef ik met veel plezier behandelingen aan kinderen met voornamelijk dyslexie. Daarnaast geef ik ook behandelingen aan leerlingen met gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Naast het geven van behandelingen doe ik ook diagnostiek naar dyslexie, dyscalculie en gedragsproblemen.  Mijn werk binnen de praktijk is dan ook veelzijdig.

Ik heb voor dit vakgebied gekozen omdat ik hier veel voldoening uit kan halen. Het helpen van kinderen en hun ouders is een belangrijke motivatie geweest om de opleidingen die ik heb gedaan te volgen. Ik kan veel van wat ik geleerd heb toepassen in de praktijk. 

Ik werk zowel op de praktijk in Goes, Terneuzen en Hulst als op verschillende scholen in deze regio. Mede hierdoor is mijn werk erg afwisselend.

Het e-mailadres waarop je mij kunt bereiken is: stephanie@praktijkvanwaterschoot.nl

Alle medewerkers